23Jun. TAHNIAH UNTUK PROFESOR DR. AHMAD ZAHARIN ARIS ATAS PELANTIKAN SEBAGAI FELLOW AKADEMI PROFESOR MALAYSIA (APM) | INSTITUT ANTARABANGSA AKUAKULTUR DAN SAINS AKUATIK
» BERITA » 23Jun. TAHNIAH UNTUK PROFESOR DR. AHMAD ZAHARIN ARIS ATAS PELANTIKAN SEBAGAI FELLOW AKADEMI PROFESOR MALAYSIA (APM)

Disediakan oleh: Mohd Fakhrulddin Ismail

23 Jun, 2023, I-AQUAS UPM, Kampus Port Dickson. Warga I-AQUAS dengan sukacitanya ingin mengucapkan tahniah kepada YBhg. Pengarah, Profesor Dr. Ahmad Zaharin Aris atas pelantikan sebagai Felo Akademi Profesor Malaysia (APM) dalam Kluster Alam Sekitar dan Kelestarian (ASK) berkuat kuasa pada 16 Jun 2023. Pelantikan Profesor Dr. Ahmad Zaharin Aris sebagai Felo APM adalah pengiktirafan yang tinggi terhadap kecemerlangan dan sumbangan beliau dalam bidang alam sekitar dan kelestarian. Beliau telah berjaya membina reputasi yang kukuh sebagai seorang pakar di bidang ini dan telah memberikan sumbangan yang berharga kepada pengetahuan dan pembangunan di Malaysia. Warga I-AQUAS pasti bahawa Profesor Dr. Ahmad Zaharin Aris akan terus memberikan sumbangan yang berharga dalam pembangunan sains dan kelestarian alam sekitar di negara ini. Tahniah sekali lagi kepada beliau atas pencapaian ini.

Tarikh Input: 23/06/2023 | Kemaskini: 23/06/2023 | m_fakhrulddin

SXFIDAq~