FEB: Ucapan Tahniah Kepada Prof Dr. Ahmad Zaharin Aris Atas Pelantikan Semula Sebagai Pengarah I-AQUAS, UPM | INSTITUT ANTARABANGSA AKUAKULTUR DAN SAINS AKUATIK
» BERITA » FEB: Ucapan Tahniah kepada Prof Dr. Ahmad Zaharin Aris atas Pelantikan Semula sebagai Pengarah I-AQUAS, UPM

Disediakan oleh Mohd Fakhrulddin Ismail

1 Feb 2024: I-AQUAS, UPM , Port Dickson, Kami, warga I-AQUAS, ingin mengucapkan tahniah kepada Prof Dr.  Ahmad Zaharin Aris atas pelantikan semula beliau sebagai Pengarah Institut Antarabangsa Akuakultur dan Sains Akuatik (I-AQUAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) pada 1 Februari 2024.

Pelantikan semula ini adalah pengiktirafan terhadap kepimpinan dan sumbangan Prof Ahmad Zaharin Aris dalam memajukan I-AQUAS dan bidang akuakultur serta sains akuatik di Malaysia. Kami yakin dengan kepimpinan beliau, I-AQUAS akan terus mencapai kejayaan dan kemajuan yang lebih besar.

Kami berharap Prof Ahmad Zaharin Aris akan terus membawa I-AQUAS ke tahap yang lebih tinggi dan mencapai visi dan misi institut ini. Kami berjanji akan memberikan sokongan penuh kepada beliau dalam menjalankan tugas dan tanggungjawab ini.

Sekali lagi, tahniah Prof Ahmad Zaharin Aris!

May be an image of 11 people, newsroom, dais and text

Tarikh Input: 01/02/2024 | Kemaskini: 01/02/2024 | m_fakhrulddin