JAN: I-AQUAS Ucap Selamat Maju Jaya Dan Salam Perpisahan Kepada Dr. Abdul Salam Mohammed | INSTITUT ANTARABANGSA AKUAKULTUR DAN SAINS AKUATIK
» BERITA » JAN: I-AQUAS Ucap Selamat Maju Jaya dan Salam Perpisahan kepada Dr. Abdul Salam Mohammed

Disediakan oleh Mohd Fakhrulddin Ismail

PORT DICKSON, 24 Disember 2024 - Institut Antarabangsa Akuakultur dan Sains Akuatik (I-AQUAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan majlis ringkas perpisahan bagi Dr. Abdul Salam Mohammed, seorang pasca doktoral yang telah berkhidmat di institut selama dua tahun. Majlis perpisahan ini bertujuan untuk menghargai dan mengenang sumbangan dan jasa bakti Dr. Abdul Salam Mohammed dalam bidang penyelidikan dan pembangunan akuakultur dan sains marin. Majlis perpisahan ini turut dihadiri oleh kakitangan, pegawai dan pelajar I-AQUAS. Dr. Abdul Salam Mohammed, dalam ucapan perpisahannya, menyatakan bahawa beliau berasa gembira dan bersyukur dapat berkhidmat di I-AQUAS sepanjang 2 tahun dan mengucapakan semoga I-AQUAS sentiasa maju jaya.

Tarikh Input: 02/01/2024 | Kemaskini: 01/02/2024 | m_fakhrulddin

SXFHOAw~